Viseklubben Geiga:

Få konserter, men nytt musikkrom

Som for de fleste andre er det opphold i konsertvirksomheten til viseklubben Geiga. Men på Senja videregående på Gibostad er det blitt musikkrom.

MUSIKKROM: Avlyste konsertkvelder har gitt bråstopp i mange av aktivitetene til viseklubben Geiga. Men musikkrommet på Gibostad gir kjærkommen spilleglede – fra venstre Per Harald Hansen (foran), Børge Henriksen, Linda Hansen og Joakim Nilsen.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Også for viseklubben – og bandet – Geiga har det vært bråstopp denne ettervinteren. Ett er at restriksjoner og samlingsforbud umuliggjør øving, verre er det at konsertene, visekveldene på Hugos Pub på Finnsnes, ikke lenger blir avholdt.

Det som imidlertid er blitt arbeidet med, er et musikkrom på Senja videregående skole på Gibostad. Her er det blitt øvingsrom for elevene på skolen, for medlemmene av viseklubben og et aktivitetstilbud for dem som bor på hybelhusene.