Koronakrisen:

– Tror mange får et nytt perspektiv på livet

Det som skulle bli en plateutgivelse, er i stedet delt opp i singler. Men Sverre A. Stenersen har allerede begynt å skrive på neste album.

ARTIST: For en som har vært musiker i over to tiår, føles det tungt å avslutte den planlagte turneen etter én konsert. Men nye singler kommer, og konsertene er flyttet til høsten.   Foto: Bjørnar Solberg

kultur

Han er født i Tromsø, oppvokst på Bardufoss og bosatt i Tønsberg: Sverre A. Stenersen har frontet band som Diversion Blue og Dunderland, men i vinter markerte singelen «Enough» hans første utgivelse som soloartist. I april kom «Head up high», og 22. mai slippes «It’s You». En artig liten sak med både godt tempo og en feelgood stemning, ifølge opphavsmannen selv. Det føles både riktig – og ikke riktig – etter en vår som ble annerledes enn de fleste hadde tenkt.

Legge grunnlag

– Siden jeg brukte nesten hele 2019 på å lage en vanntett plan for dette året, var det med stort pågangsmot jeg slapp singelen i februar. Turné var booket, det var nøye planlagt hvor jeg skulle spille, når hver singel skulle slippes, og hvem som skulle utgjøre bandet jeg ville reise med. Det skulle bli økonomisk sikkerhet, og ikke minst skulle jeg legge grunnlaget for en større og bedre turné i 2021.