Kystlagsprisen 2019:

– En viktig anerkjennelse

Gisund kystlag på Senja er tildelt Kystlagsprisen for 2019

INSPIRERER: Toralf Nergaard (til venstre), styremedlem i Gisund kystlag sammen med Hermann Uteng, leder for Gibostad og omegn grendeutvalg. Kystlagsprisen både varmer og inspirerer for det videre arbeidet, forteller de.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

kultur

Landsstyret i Forbundet Kysten trekker hvert år frem et kystlag som har utmerket seg med engasjement, innsats og resultater. I begrunnelsen påpekes blant annet dugnadsinnsatsen rundt Gamle Gibostad, restaurering av nordlandsbåter og kurs i vedlikehold, samarbeidet med museer, den årlige Gibostadmartnan og konserter og kulturtreff.

Anerkjennelse

Det er en pris som ikke bare er en anerkjennelse for det arbeidet som er gjort, men også en inspirasjon for videre arbeid, forteller Toralf Nergaard, styremedlem i Gisund kystlag.