– Godt å møtes igjen, både for kropp og sjel

Savnet blant koristene har vært dypt: Nå er Gisundkoret endelig sammen igjen på mandagene.

ØVING: Etter en lang pause under koronautbruddet er Gisundkoret igjen samlet til sine faste øvinger på Grasmyr samfunnshus på Senja. Blandakoret ble stiftet i 1984 og har gledet mange med sitt rike og spenstige repertoar gjennom fem tiår.   Foto: Privat

Det var godt å komme i gang – selv om vi måtte stå med to meters mellomrom. På den andre øvingen var det én meter, så vi kommer nærmere etter hvert!

kultur

Gisundkoret startet som Sandbakken og omegn bygdekor i 1984, og eldste sanger, som nå har passert de åtti, har vært med siden begynnelsen. Til sammen har de lang fartstid, alle medlemmene, både fra nåværende og tidligere kor, men aldri har de opplevd en slik vår som dette.

– Det var direkte rart. Man fikk jo abstinens på mandagene når man ikke kom seg på øvingene! forteller Svein Hugo Jørgensen.