Jack Stillwater 15.april – Espenesliv 24. – 25. juli:

– Det eneste vi kan gjøre, er å avvente og se

Den 15. april går Jack Stillwater på den digitale scenen. Vokalist Terje Espenes håper festivalhelgen Espenesliv i Dyrøy kan bli gjennomført i sitt planlagte format.

KULTURLÅVE: Jack Stillwater på scenen på Espenes kulturlåve i fjor. Den 15. april spiller de som duo på den digitale scenen fra Rådhusteatret. Vokalist Terje Espenes håper festivalhelgen på hjemgården i Dyrøy kan gå som planlagt siste helg i juli.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Som artist og arrangør merker Terje Espenes presset fra dobbelt hold: som vokalist og gitarist i Jack Stillwater, som initiativtaker og ansvarlig for kulturlåven på hjemgården i Dyrøy. Den 24. og 25. juli skal etter planen festivalhelgen «Espenesliv» arrangeres i Dyrøy. På artistlisten står Trond Svendsen, Brita Skare Malvik fra Lofoten med artistnavnet Birri; Signe Marie Rustad og Malin Pettersen.

Det er ennå et stykke igjen til siste helg i juli. De neste par ukene blir avgjørende, tror Espenes.