Singelslipp, men foreløpig ingen nett-konserter

Fredag, slipper Blått & Rått singelen «To». Men noen nett-konsert med bandet blir det ikke med det første.

NY SINGEL: Men foreløpig ingen nett-konserter fra bandet Blått & Rått. 

kultur

Denne våren slipper bandet én og én låt hver fredag før hele platen Peace, Love og Kråkegull kommer på vinyl og digitalt i mai.

– Selvsagt er det en uvirkelig situasjon og en helt ny utgivelsesmåte, men vi tror situasjonen gjør at flere får tid til å høre og følge med og vente på de nye låtene. Noen nett-konsert med oss som band blir det nok ikke med det første. Vi bor i fem ulike kommuner – og vi er med på dugnaden. Én smittet ville være nok, så sprer det seg til fire andre kommuner. Vi lever ikke av, men for musikken, sier vokalist Svein Kaspersen.

Blått & Rått, med base fra Finnsnes, ble etablert i 1991. Første album, det selvtitulerte Blått & Rått, kom i 1996, mens bandets forrige utgivelse, Stifinner, kom i 2013.

Bandets nåværende besetning består av Svein Kaspersen på vokal, gitar og munnspill; Knut Amundsen på trommer; Ronald Alertsen på bass, Vidar Nilsen på orgel og Kjetil Andreassen på gitar, slidegitar og dobro.