Kalendergave ble godt mottatt ved sykehjemmene

Beboerne ved institusjoner og omsorgsboliger i Senja kommune kan glede seg over flotte Senja-kalendere på rommene etter en raus gave fra kalenderherrene Remy Kristiansen og Dag Arild Larsen.

FORNØYD: Sylvi Andreassen, som bor ved Sifjord sykehjem, synes det var flott å finne bilde av heimbygda si, Medby, i kalenderen. Hun og de andre beboerne ved sykehjemmet var veldig godt fornøyd med gaven fra Remy Kristiansen og Dag Arild Larsen.   Foto: Anja Erlandsen

kultur

Remy Kristiansen og Dag Arild Larsen ga før jul i fjor ut kalenderen «Det nye Senja 2020». En kalender litt utenom det vanlige. I kalenderen presenterer herrene utvalgte plasser på Senja i tekst og bilder. Hver av de tidligere fire kommunene er representert. Kristiansen, som hadde ideen, har skrevet tekstene basert på intervjuer med eldre rundt om i bygdene, mens Larsen har fotografert.

Ble sittende med restopplag

– Salget av kalenderne gikk bra, men vi satt likevel igjen med rundt 300 eksemplarer da vi rundet nyåret. Kalendere er jo ferskvarer, så det var liten hensikt i å ha dem videre ute i handelen. Så da vi spekulerte på hva vi skulle gjøre med restopplaget, kom vi på at vi kunne gi kalenderne i gave til de eldre som bor på institusjoner i Senja kommune, forteller Remy Kristiansen.