– Leit for bygdefolk og musikkinteresserte

På Lysnes skulle ungdomshuset fylles med kultur og konserter i mars og april.

KULTURSCENE: Ungdomshuset på Lysnes har vært vertskap for konserter og forestillinger for både små og store det siste året. Nå går det mot avlysning av det som skulle være en innholdsrik vårsesong. Foreløpig er det ikke tatt stilling til om arrangementene i mai skal avlyses. Bildet er fra barnekonserten «Du store mamelukk» på ungdomshuset i fjor høst. Foto: Privat 

kultur

Under konseptet «Lyst heile natta» i regi av Lysnes ungdomslag hadde våren 2020 et bredt sammensatt program: Torsdag 19. mars skulle sesongens første konsert presenteres: Jo Skaansars «Fange av mi tid». 27. april var Daniel Herskedal med band booket, mens det to dager før, den 25. april, etter planen skal være besøk av barneforestillingen «Hva kommer nå...?» En fjerde konsert er også lagt inn i programmet, men ennå ikke bekreftet.

Nå går det mot en stille ettervinter i ungdomshuset på Lysnes. Foreløpig er det ikke tatt stilling til om arrangementene i mai også skal avlyses.