– Skal være glad for at det finnes muligheter og giv

Korøvingsgrupper på Facebook og apper for dirigenter holder både kreativitet og musikalsk humør ved like. Men magien i det menneskelige møtet klarer de aldri å gjenskape.

KONSERT: Bardu korforening og Bardu musikkforening med sprekt promoteringsbilde til Elton John-konserten – som nå er avlyst. Digitale løsninger gir mulighet til å synge og øve teknikk over Internett, men fellesskapet i øvingslokalet klarer de ikke å gjenskape.   Foto: Siv Asplund Blix

kultur

Denne helgen skulle Bardu korforening i samarbeid med Bardu musikkforening ha Elton John-konsert på Setertun på Setermoen, med band og innleide solister. Konserten ble avlyst allerede for 14 dager siden da Setertun ble stengt.

Arrangørene så tidlig hvilken vei det bar, forteller Asbjørg Utby.