Kulturskolen og koronautbruddet:

– Gøy med hjemmeundervisning

Ved Senja kulturskole får alle elever som har undervisning, tilbud om alternativt opplegg.

DIGITALT: Tvillingene Malin Johanne og Kåre Marcus Bjørnstad på Holmemoen har kulturskolelærer Steinar Steffensen hjemme i stua på skjerm mens Senja kulturskole kjører alternativt undervisningsopplegg under koronautbruddet.  Foto: Privat

kultur

En, to, tre, fire – kulturskolelærer Steinar Steffensen teller opp på stormskjerm hjemme i stua hos Malin Johanne og Kåre Marcus Bjørnstad (11) på Holmemoen. Tvillingene spiller bass og gitar og er to av kulturskolens elever som nå har tilbud om hjemmeundervisning. Låten de øver på, heter «Bra nok». Den har Malin laget selv og handler om mobbing og at man er bra nok som man er.

– Veldig gøy å ha hjemmeundervisning, er tvillingparet enige om.