Koronakrisen:

– De ble veldig glade for holdningen vår

Samtlige lokale Ung Kultur Møtes er avlyst. Nå flyttes fylkesfestivalen til oktober. – En fullstendig avlysning var aldri aktuell, sier Odd-Halvdan Jakobsen i UKM Arctic.

UKM: Unge arrangører i Målselv i forkant av vinterens UKM, fra venstre Christoffer Figenschau, Marie Løvberg Karolius, Ayla Karlsen, Frida Fedje, Emilie Kristin Nikolaisen, Helene Steinnes, Vilde Alise Rønningsen Kjosmo, Amalie Gunnberg og Sivert Rannem Hansen.   Foto: Privat

kultur

I Midt-Troms rakk lokalmønstringene i Bardu og i Målselv å bli gjennomført før alle arrangementer ble avlyst. Med et tidsperspektiv som ennå er uavklart, er det nå besluttet at fylkesfinalen skal utsettes.

UKM-festivalen var opprinnelig lagt til 24. – 26. april på Finnsnes. Nå legges det i stedet opp til en fylkessamling i oktober, opplyser Odd-Halvdan Jakobsen i UKM Arctic.