– Dramatisk å få revet unna alt på to timer

Utelivsbransjen sliter, og mange lokale kulturscener står tomme. Et lite lyspunkt er krisepakken som gir ansatte full lønn i 20 dager.

DRAMATISK: Konsertene og sceneunderholdningen som Hugo Nordnes hadde booket ut mai, er avlyst. – Trist, både for folket og arbeidsplassen, sier han. Foto: Stian André Lund 

kultur

Hugo Nordnes og Hugos pub på Finnsnes hadde booket våren full, men nå er all sceneunderholdning ut mai avlyst. Slik man har sett virusutbruddet arte seg i øst, vet vi at dette ikke går over i løpet av 14 dager, sukker Nordnes.

– I år hadde jeg bevisst brukt mange lokale artister – og planer om å bruke flere. Men alle jeg har booket, er inneforstått med hvordan det er blitt. De store taperne er utelivsbransjen. Det er trist, både for folket og for arbeidsplassen, sier han.