Lover jazzkveld som blir ny opplevelse

Datoen til tross: Denne fredagen inviterer Pila Pub & Kultur på Skaland til sin første jazzkveld.

TRIO: Fredag kveld besøker jazzbandet Deku Trio Senja og Skaland – bandet består av Mikael Jonassen på banjo, Mikal Reinvik på el-bass og Aksel Bakke på trommer.  Foto: Presse

kultur

Forhåpentligvis betyr fredag den trettende lykke for musikkinteresserte pubgjester, humrer Morten Eriksen, medeier av Pila Pub & Kultur. Kulturopplevelser har de bydd på før, både visesang og band, men det er første gang de ønsker velkommen til en jazzkveld, påpeker han.

– Fra kulturscenen er det Deku Trio som byr på en ny, musikalsk opplevelse. Vi som arrangører gleder oss og synes det er hyggelig at de vil gjeste oss på denne turneen. Og en jazzkonsert på puben passer veldig godt inn i bredden på det kulturtilbudet vi ønsker å tilby, forteller Eriksen.