Åpner nytt galleri og rammeverksted:

– Finnsnes trenger mer kultur

Lørdag åpner Senja Galleri og Rammeverksted. Innehaverne ønsker å bidra med noe de føler mangler på Finnsnes.

GLEDER SEG: Robert Rudnik og Lill-Janne Bendiksen ser fram til å åpne dørene for publikum på lørdag.  Foto: Trygve Grønning

kultur

Idéen til galleri og rammeverksted ble til da Robert Rudnik skulle få rammet inn et av sine fotografier hos Svendsen Rammeverksted. Han fikk beskjed om at det var i ferd med å stenge dørene, og sa til han at med mindre han selv ville overta så ble det vanskelig å få rammet inn bildet.

Rudnik tenkte seg om et lite minutt, før han bestemte seg for å slå til. Men han tenkte også at det hadde vært greit å ha en plass å stille ut bildene, og fant så et lokale som var passet utmerket til det. Han tok deretter kontakt med samboeren sin, som tidligere har jobbet med kunst.