Sørreisa kulturuke 2020:

Skrur volumet opp for fullt i «radiosending»

Søndag 15. desember skrur Sørreisa musikkforening volumet fullt opp på konserten Radio SMF.

KONSERT: Sørreisa musikkforening, her fra nyttårskonserten i 2018, inviterer også under denne kulturuka til konsert. Foto: Arne Ivar Hanssen 

kultur

Musikkforeningen er fast bidragsyter til kulturuka i Sørreisa. Med en historie som strekker seg over et hundreår og over et utall ulike musikalske prosjekter, er det ikke alltid like enkelt å sette sammen et nytt repertoar for en konsert.

– Da vi begynte å planlegge konserten, lette vi litt etter tema. Vi kom frem til at i år ville vi spille det vi likte selv, og hadde lyst til å dele med publikum. At konserten er lagt opp som en radiosending, kan bli spennende både for dem og for oss. Vi har ikke helt kontroll på radioverten Andreas Vollstad, men tror det blir et flott radioprogram med velkjente innslag og levende musikk, smiler Tone Hausmann i arrangementskomiteen.