Kritikerrost konsert på ny til Midt-Troms

«Oversett», samarbeidet mellom Marthe Valle, Håvard Lund og Håkon Mjåset Johansen, kommer 11. mars til Finnsnes.

KONSERT: «Oversett», med Marthe Valle, Håvard Lund og Håkon Mjåset Johansen, her fra Løvhaugfjøset 11. september 2019. Nå er konserten igjen på turné, med et par nye låter på setlisten. Onsdag 11. mars kommer trioen til Finnsnes og til Fruene på torget.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Konserten «Oversett» kunne man i fjor høst oppleve i Løvhaugfjøset på Rundhaug og på Lysnes på Senja, men turnerer i år landsdelen på nytt – og med et par nye låter på programmet. Ellinor Sarnes ved Fruene på torget ser frem til å ta imot ensemblet på nytt igjen i Midt-Troms.

– Vi synes det er fantastisk at Marthe ønsker seg tilbake til oss når hun er på Finnsnes. I tillegg til å være en dyktig musiker og formidler er hun jo et fantastisk, varmt medmenneske, sier Sarnes.