Lansering med gratiskonsert på ettermiddagen

Samlebandet har sluppet albumet Mørketid. Nå blir det lanseringshelg på Hugos pub på Finnsnes.

LANSERINGSHELG: Samlebandet er klare for lanseringshelg på Hugos pub, ikke bare med spilling på kveldstid, men også med gratiskonsert lørdag ettermiddag. Fra venstre Leif Jakobsen, André Stifjell, Lars Rune Rebbested og Fred Jørgen Kampevoll.   Foto: Privat

kultur

Nøyaktig to år siden sist er Samlebandet tilbake på Hugos livescene. Denne gang er det lansering av albumet Mørketid som står på programmet – både fredag og lørdag. Men ikke bare på kveldstid, forklarer vokalist og gitarist Leif Jakobsen.

– Det er ikke alle som har mulighet til å gå ut på kvelden, enten det er familiefolk eller yngre musikkinteresserte. Lørdag har vi derfor gratis ettermiddagskonsert med egne låter på tapetet. Da kan det vel passe for både barn, ungdom og voksne å stikke innom for en musikalsk hyggestund, smiler Jakobsen.