Kulturuka i Sørreisa:

Med repertoar fra Helge Stangnes til Dolly Parton

Sørreisa mannskor og Kor Flott slår seg sammen til en variert konsert i Sørreisa kulturhus fredag 20. mars.

KORISTER: Kor Flott, dirigert av Oskar Larsen, her fra romjulskonserten i fjor. Fredag 20. mars stiller de med Sørreisa mannskor og musikere til konsert under kulturuka. Foto: Birger Caspersen 

kultur

Mannskoret har vært en solid bidragsyter til kulturuka i Sørreisa helt siden kulturdagene ble arrangert første gangen i 1981 – og vil selvfølgelig være med også i 2020, forteller korets leder, Arnfin Smørsgård:

– I mange år har vi gjennom dirigenten vår, Oskar Larsen, hatt et samarbeid med Kor Flott fra Sør-Senja. Da vi spurte dem, hadde de naturligvis lyst til å bidra sammen med oss på årets kulturukekonsert, forteller han.