Lover sterkt og viktig møte med Utøya-forfatter

Senja bibliotek har torsdag 5. mars besøk av Randi Johansen Perreau som har skrevet boken Bare én kom tilbake. Familien var blant de fem norske familiene som hadde to barn på Utøya og kun fikk ett tilbake.
kultur

Senja bibliotek har planlagt foredraget etter innspill fra Vangvik Open og Sissel Rabben Berntsen som har Perreau på programmet med både foredrag og konsert. For biblioteksjef Kristin Strand Iden er det personlig sterkt å invitere til foredrag med forfatteren.

– Vi var nærmeste naboer, hennes og min familie: Randi Johansen Perreau vokste opp i Sundlia med tre søsken. Jeg har ikke hatt noen kontakt med henne siden vi flyttet fra Bardufoss på midten av 80-tallet. Jeg ble bestyrtet da det gikk opp for meg at dette var samme Randi som lærte meg å knytte skolisser en gang i forrige årtusen, forteller Iden.