Daria tilbyr klassisk dans i kulturskolen

For første gang på nærmere to tiår blir det kurstilbud i klassisk dans i kulturskolen på Finnsnes.

DANSEPEDAGOG: Daria Lesina er utdannet dansepedagog fra Ukraina med klassisk dans som hovedfag, femårig universitetsutdannelse innenfor moderne dans og med master i koreografi. I midten av mars skal hun være lærer for kulturskolens nye dansetilbud – fire partier fra barn i førskolealder og opp til ungdomstrinn.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Kulturskolen har de siste årene fått flere henvendelser om at et klassisk dansetilbud er ønsket. Nå satses det på et spenn fra de minste førskolebarna, fire- til seksåringer, småtrinnet, mellomtrinn og ungdomstrinn – til sammen fire dansepartier, forklarer kulturskolerektor Kenneth Møller.

– Oppstart for tilbudet er tenkt i midten av måneden – men om noen melder seg på en uke eller to etter at vi har startet opp, går det fint. Vi har påmeldingen åpen ut mars, sier han.