Hugos pub:

God miks av verbalt stoff og musikalske nummer

Showet «Fra Vidda til Las Vegas» turnerer for tredje året over hele Norge. På skuddårsdagen inntar de Hugos pub på Finnsnes.

FRA VIDDA TIL LAS VEGAS: Finn Arild Selnes, Thor Erling Kornes og Stein-Arild Olaussen turnerer med sitt humoristiske og musikalske show – til helgen inntar de Troms: først Tromsø på fredag, deretter Finnsnes og Hugos pub på lørdag.   Foto: Artistportalen

kultur

Forestillingen har vært spilt fra Arendal i sør til Honningsvåg i nord med stor suksess: Finn Arild Selnes og figuren Arnt-Hjalmar, gestaltet av Stein-Arild Olaussen, ble først kjent gjennom Honningsvågrevyen. I 2017 innledet de et samarbeid med Elvis i Thor Erling Korsnes sin skikkelse, fikk med to av musikerne fra Honningsvågrevyen i tillegg til pianistene Skjalg Bjørstad og Tom Rønningsveen, som alternerer på jobbene.

– Denne helgen er det først til Tromsø, så Finnsnes. Vi gleder oss til å komme til Hugos pub. Der blir det en helaften med dans etterpå, forteller Olaussen.