Senja kulturtreff:

Ei helg i kulturens tegn på Senja

En helg med et Senja kulturtreff som foregikk over hele øya, fordelt på seks steder, hvor publikum fikk oppleve musikk, dans, visuell kunst, korsang, visesang og fortellerkunst.

KULTURTREFF: En helg med mange kulturmøter over en hel øy – her er Arian Gundersen på fiolinen på Stonglandseidet. Foto: Helge N Nilssen/Kulturkraft Senja 

kultur

Invitert av Senja kulturkraft i samarbeid med Senja kulturskole og de lokale vertskapene: Fredag kveld med arrangement på Gibostad, lørdag i Gryllefjord og i Senjahopen, på Skaland og på Stonglandseidet, søndag på Sážžá Senja natur- og kultursenter.

TONESATT: Birgit Noreng leser dikt og synger tekst av Jan Tore Noreng, som også han hadde tonesatt, på kulturtreffet på Gibostad. Foto: Kulturkraft Senja  Foto: Kulturkraft Senja

Fiskesuppe

Ikke minst var dette en helg hvor kulturskoleelevene fikk presentere det mangfoldet de representerer i en ny, samlet Senja kommune. Fredagskvelden satte tonen for resten av helgen på Gibostad, hvor Kystlaget serverte fiskesuppe og hvor en helaften omfattet underholdning fra kulturskolen, Gibostad musikkforening, Jan Tore Noreng og Birgit Noreng.