Tight rock’n’roll og hiphop-konger på Ottos

Denne helgen står Helmuts Helmet og Uggen Form på scenen på Ottos.

HIPHOP: Uggen Form, Midt-Troms egne hiphop-konger.  Foto: Privat

kultur

Fredag og lørdag spiller Helmuts Helmet oppe i pubben. De har vært på Ottos flere ganger og har et trofast publikum på Finnsnes. Kompromissløse kvalitetsleverandør av livemusikk, forteller Krister Viken i U Rock Productions:

– De leverer tøff og tight rock’n’roll, men lusker også innom andre sjangrer. Materialet er fra øverste hylle, samtidig som det styres unna låter som er radbrekket og ihjelspilt fra før, slik at spillegleden og lyttergleden forblir på topp.

På storscenen lørdag står Midt-Troms sine egne Uggen Form:

– U Rock Productions booket de lokale hiphop-kongene første gang som oppvarming for TIX under Finnsnes i Fest. Det var så bra, at det har blitt flere jobber på gutta. Her snakker vi om lokale, unge karer som er veldig dyktige til å lage låter, og de må jo så klart løftes opp og frem, forteller Viken.

Sist de gjestet Ottos, fylte de opp nede i kjelleren og laget kjempeshow, sier han.

– Nå som de er på plass igjen, kan vi vente oss hiphop av ypperste klasse. Med seg har de Dj Vegard, sier Viken.