– Visste ikke at jeg var påmeldt før jeg fikk mail

Mandag kveld ble det klart at Emil Christian Larsen (21) fra Senja er videre til neste runde i Idol. Selv viste han ikke at han var påmeldt før han fikk mail fra TV 2.

VIDERE I IDOL: Emil Christian Larsen fra Silsand får en klem av Andreas «TIX» Haukeland etter Idol-audition i Oslo mandag kveld. Fremføringen av «Livet må ha nåkka mer» ga han billett videre til de neste rundene. Begge foto: Thomas Andersen / TV 2 

kultur

I mandagens program fikk vi se og høre han synge Magnus Eliassen-låten «Livet må ha nåkka mer» foran Idol-dommerne på audition på Ekebergrestauranten i Oslo. Emil Christian Larsen er dermed andre deltakeren fra Senja som går videre i år: Fra før er Nicoline Heiberg-Evenstad (15) klar for de neste rundene.

– Det var veldig artig, veldig lærerikt og fint å få være med. Responsen jeg fikk, var dessuten veldig bra – mye bedre enn jeg hadde forventet, smiler Larsen.