UKM i Målselv — for ungdom og av ungdom

Lørdag den 15. februar er det UKM i Istindportalen. Der er ikke minst ungdommen selv i sving med arrangementet.

UNGE ARRANGØRER: Fra venstre Christoffer Figenschau, Marie Løvberg Karolius, Ayla Karlsen, Frida Fedje, Emilie Kristin Nikolaisen, Helene Steinnes, Vilde Alise Rønningsen Kjosmo, Amalie Gunnberg og Sivert Rannem Hansen. Ikke til stede: Mathias Aadde, Tormod Simpson og Jonas Leonhardsen.  Foto: Svein Erik Pedersen

kultur

Monica Karlstad kan med rette skryte av jobben de unge arrangørene gjør, både i forkant og på selve lørdagskvelden. Hun er nå avtroppende kommunekontakt for UKM, mens Magnus Westgård er den nye.

– De unge arrangørene jobber så godt, og i år har vi tolv ungdommer som står på. Det er faktisk et ganske omfattende arbeid, og der inngår både praktiske oppgaver, administrering og alt de gjør av forberedelser, forklarer hun.