Ny singel fra Monalia

I dag slippes Monalias nye singel «Somebody Else».

SINGEL-SLIPP: Monalia, med vokalist Stine Helén Tunstrøm fra Tromsø, slapp i fjor fullengderen So Much Better. I dag kommer singelen «Somebody Else».   Foto: Svein Petter Nilssen

kultur

Monalia slapp full-lengderen So Much Better i april i fjor; nå kommer fortsettelsen. Låten har nok mye av den umiskjennelige Monalia-signaturen, men går likevel i en ny og spennende retning innen deres musikalske univers, fortelles det i pressemeldingen.

Vekke drømmeren

– Når den du trodde du var, ikke samsvarer med den du er eller hva du gjør, oppstår det kognitiv dissonans – en uoverensstemmelse mellom holdninger og handlinger, mellom følelse og virkelighet. Og den følelsen er forferdelig. Så låten handler om å finne tilbake til seg selv, til den man vil være, forklarer vokalist Stine Helén Tunstrøm.