Storfornøyd med responsen på nytt album:

– Tok pennen fatt igjen med skrekkblandet fryd

Samlebandet gir ut sitt første album siden 1996.

SAMLEBANDET: Fra de startet opp i 1993 og frem til år 2000, var Samlebandet en kjent publikumsmagnet på både konsertscener og utesteder. Høsten 2017 fant de sammen igjen – nå er bandets første utgivelse siden 1996 sluppet. Foto: Privat 

kultur

De er veteraner i musikklivet i Midt-Troms, og de var uten tvil savnet, både på utelivsscenen og på konserter, de årene Samlebandet hadde pause. Etter gjenforening, revitalisering og besetningsendring er bandet ute med første album siden singelutgivelsen fra 1996 som betegnende nok hadde tittelen «Åran går». Albumet Mørketid består av syv låter.

– Låtene har vært prøvd live, og bandet har fått en super respons fra et lydhørt publikum. Etter at låtene ble sluppet digitalt for knappe to uker siden, har 4.000 vært inne og hørt sangene på Spotify. Det er vi storfornøyd med, smiler Leif Jakobsen.