Kråkeslottfestivalen 2020:

De Ubrukelige til Senja

Til sommeren står duoen De Ubrukelige på scenen under Kråkeslottfestivalen – musikalsk utvidet til fullt band.

TIL KRÅKESLOTTET: De Ubrukelige, bestående av Christine Henriksen og Hallvard Høiberg, er klare for kråkeslottfestivalen i juni. Til Senja kommer de denne gangen med fullt band. Foto: Mira Wold 

kultur

De Ubrukelige består av gitarist Hallvard Høiberg og fiolinist og finnsnesværing Christine Henriksen. Med forankring i både det nordnorske og det kontinentale skaper de moderne visemusikk som fenger og begeistrer – alltid med et uventet poeng, en smart vending eller en tankevekkende hverdagsobservasjon på lur.

– Fra Kråkeslottfestivalens hold har vi fulgt med på De Ubrukelige i lang tid, og lot oss begeistre av albumet som kom i fjor høst. Vi gleder oss stort til å ha dem hjemme på Senja igjen, forteller Pål Moddi Knutsen ved Kråkeslottfestivlaen.