Klart for nytt rikholdig kulturår hos Fruene på torget:

– En konsertscene som artistene vil tilbake til

Når Ann-Iren Hansen går på scenen den 23. januar, er det starten på et nytt, rikholdig kulturår hos Fruene på torget.

SOLKONSERT: Den 23. januar har visesanger Ann-Iren Hansen konsert hos Fruene på torget. Konsertscenen i sentrum av Finnsnes har på få år blitt godt kjent i artistnorge.  Foto: Synne Marie Tømmerberg

kultur

Den 23. januar åpnes musikkåret for Fruene på torget – passende nok under tittelen «Solkonsert». Ann-Iren Hansen, opprinnelig fra Vesterålen, er i dag frilansmusiker med base i Bodø. Debutalbumet Ei som går kom i 2014, mens Tjernet fulgte i 2017. Norsk Viseforum hedret henne med en nasjonal turné våren 2019 da hun slapp albumet Ikkje lukk hjertet igjen.

Både publikum og artister setter pris på den nye kulturscenen som Finnsnes fikk for snart tre år siden med Fruene på torget. En fargerik artistvegg forteller ikke bare om et økende renomme i artistnorge, men også om et sted artistene selv ønsker seg tilbake til.