The Blues Express kommer til Finnsnes

Ny besetning, rykende ferskt live-album: The Blues Express inntar Finnsnes.

THE BLUES EXPRESS: Turneer i inn- og utland, Moldejazz, live-innspilling i Texas, andrepass i European Blues Challenge og endringer i besetning – 2019 ble et hektisk år for The Blues Express. Til helgen kommer bandet til Finnsnes og til Hugos pub.  Foto: Arve Reistad

kultur

I 2019 rakk et av Nord-Norges ledende blues-band å bli nominert til spellemannsprisen samt vinne 2.-plassen i European Blues Challenge på Azorene. Når de nå kommer til Hugos pub, er det både med ny besetning og et ferskt live-album, innspilt på den legendariske klubben Antone‘s i Austin i Texas.

– Vi i Bluesexpressen har alltid hatt et nært forhold til Finnsnes: Fra 2012 hadde vi tre stykker i bandet fra Senja, Finnsnes og Kårvika. Dessuten blir vi alltid tatt godt imot her – folk liker det «Expressen» leverer, forteller gitarist Kai-Sverre Fjellberg.