Ny artist til Senja

Frida Ånnevik har mottatt ikke mindre enn tre Spellemannpriser siden debutalbumet i 2010. I juni står hun på scenen på Kråkeslottet.

ARTIST: Frida Ånnevik har høstet både gode anmeldelser og ikke mindre enn tre Spellemannpriser siden debutalbumet i 2010. I juni kommer hun til Senja og til Kråkeslottfestivalen.   Foto: Presse

kultur

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har etablert seg som en viktig stemme på norsk i vårt musikklandskap. Med fire utgivelser har hun høstet lovord og gode kritikker samt tre spellemannpriser – side om side med sterke navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og Ole Paus for å nevne noen.

– Vi har lenge ønsket oss besøk av henne, men hun kom oss i forkjøpet da hun i fjor høst var innom Bøvær på ferie og kunngjorde at «her må jeg spille!», forteller Pål Moddi Knutsen ved Kråkeslottfestivalen.