Kalottspel 2020:

– Utrolig kult å kjøre denne konserten ut på turné

Bestillingsverket «Om & Men» har premiere under Nordlysfestivalen på Verdensteatret i Tromsø 27. januar. Onsdag 29. januar kan du oppleve konserten på Mellembygd kultur- og oppvekstsenter.

SAMARBEID: Fotefar og Pål Are Bakksjø trio har levert bestillingsverket «Om & Men» til Nordlysfestivalen. Den 27. januar er premieren i Tromsø; onsdag 29. januar er konserten på Mellembygd kultur- og oppvekstsenter. Fra venstre Lena Jinnegren, Bendik Lund Haanshus, Ragnhild Furebotten og Pål Are Bakksjø.  Foto: Jo Einar Jansen

kultur

«Om & Men» er et bestillingsverk til årets Nordlysfestival av Fotefar og Pål-Are Bakksjø trio. Konserten er produsert av Folkemusikk Nord/Kultur i Troms – som nå tar musikken på turné i landsdelen. Tirsdag 28. januar er det konsert på Driv i Tromsø, onsdag den 29. kan publikum få oppleve de to trioene i musikalsk utfoldelse i Mellembygd. Lokal arrangør er Kalottspel, og daglig leder Nina Fjeldet er stolt over å kunne presentere «Om & Men» for publikummet i Midt-Troms.

– Vi var så heldig å ha konsert med Pål-Are Bakksjø på Kalottspel for en del år siden, og han er et oppkomme av en artist: Det er vanskelig å ikke skrattle og grine når han holder på – han har utrolig bra tekster og låter. Denne gangen har han med seg trioen sin, og her møter de i tillegg Fotefar, dyktige musikere som lager så bra musikk. Jeg gleder meg skikkelig til å høre de to trioene sammen, forteller Fjeldet.