Når verdensscenen blir lokal

UNGDOMSHUS: Georg Buljo og Lars Bremnes under lydprøven i forkant av konserten den 15. november. Lysnes ungdomshus har vært scene for flere store kulturopplevelser i 2019.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Da Silje Nergaard kom til Senja den 6. desember, var det fjerde konserten som ble arrangert under navnet «Lyst heile natta» i regi av ungdomslaget på Lysnes denne høsten. I september stod Marthe Valle på scenen, 21. oktober kom «Du store Mamelukk» med en gratis forestilling til barnehagebarn, fredag 15. november spilte Lars Bremnes låter fra det nye albumet sitt. Med «Lyst heile natta» ønsker vi å skape en arena for gode, musikalske opplevelser. Ungdomshuset på Lysnes gir en intim setting rundt konsertene, som både publikum og artister setter pris på, sa arrangørene selv i forkant.

Ungdomslaget på Lysnes arrangerer Senja barnefestival. Konsertserien var støttet av Norsk Kulturråd. En bygd og et ungdomshus som tar imot artister på nasjonalt og internasjonalt nivå.