Trivelig romjulskonsert med mye vellyd

Kor Flotts romjulskonsert traff blinken.

KOR: Kor Flott, dirigert av Oskar Larsen, hadde en meget vellykket romjulskonsert.  Foto: Birger Caspersen

kultur

I stedet for den tradisjonelle førjulskonserten, valgte Kor Flott på Sør-Senja å prøve noe nytt. De inviterte til romjulskonsert på Senja Fjordhotell i Frovåg, til konsert og pizza aften. Og det slo skikkelig til , hele 70 gjester fra nær og fjernt fant vegen dit.

SOLIST: Elisabet Andrews var aftenens solist.  Foto: Birger Caspersen

Velkommen

Kristin Jakobsen fra koret ønsket velkommen og dvelte litt med julas innhold og hvordan den hadde arta seg for den enkelte. Det var både gode og dårlige opplevelser og minner. Vi bør bli flinkere til å ta vare på hverandre, besøke hverandre og tenke litt over hva vi har i «bagasjen» vår. Og aftenens pizza garanterte hun skikkelig kvalitet på, den var laget av korets medlemmer!