Søker oppvarmer for Alan Walker:

– Blir en skikkelig mulighet for å vise seg frem

SpareBank 1 Nord-Norge og Winterland leter etter et nordnorsk talent som kan varme opp Skarphallen før Alan Walker går på scenen.

SØKER OPPVARMER: Alan Walker, her fotografert i Harstad i 2017, opptrer 22. februar i Skarphallen. Nå leter arrangørene etter en DJ som vil varme opp for artisten. Påmeldingsfrist er satt til 15. februar.   Foto: Øivind Arvola

Jeg er veldig spent på bidragene vi får inn, for lands-delen er garantert full av talenter.

Festivalsjef Stian Johansen
kultur

I forbindelse med Winterland-festivalen arrangerer Winterland, i samarbeid med Samfunnsløftet, 22. februar en rusfri Alan Walker-konsert for barn, unge og voksne. Konserten trenger – ifølge pressemeldingen – en rivende dyktig DJ til å varme opp, og nå letes det etter den personen som passer til oppgaven.

Rått talent

– Vi leter etter en ungdom eller en ung voksen som kan sette stemningen skikkelig! Vi er ute etter et rått talent med lidenskap for musikken. Vi har ikke satt nedre eller øvre aldersgrense, men jeg håper vi får høre fra mange unge talenter, sier banksjef Lars Nymo Trulsen.