– Spennende å arbeide med levende legender

Med På gjensyn har klassikeren På stengrunn fra 1973 fått en oppfølger. På det nye albumet har Pål Moddi Knutsen satt et tydelig avtrykk.

PÅ GJENSYN: Albumet fra 1973 har fått sin oppfølger. Den originale besetningen, bestående av Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen har funnet seg en ny samarbeidspartner i Pål Moddi Knutsen. Foto: Klausine Røtnes 

kultur

På abumet På stengrunn fra 1973 satte Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal, Carl Morten Iversen og Lillebjørn Nilsen melodier til dikt av Rudolf Nilsen. Fredag 6. desember ble På gjensyn sluppet med 17 nye låter basert på Rudolf Nilsens dikt. På det nye albumet har Moddi tatt Lillebjørn Nilsens plass.

Albumet beskrives som et sorgmuntert monument over en av Norges mest avholdte, myteomspunne diktere. Tematikken, så vel som stemningen i sangene, favner bredt, men alle er de preget av en drømmende lengsel etter noe frigjørende, noe nytt og bedre.