– Spennende å få denne muligheten

Søndag er Jardars store julekonsert i Finnsnes kirke. Med seg på scenen har han Mia Solset Malik og Sigrid Norheim.

SOLIST: Søndag er den store Julefred-konserten i Finnsnes kirke – der er Sigrid Norheim fra Finnsnes, her fra en konsert med Finnsnes korforening tidligere i november, én av to solister som Jardar Johansen plukket ut tidligere i høst.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

I en årrekke har Jardar Johansen turnert landsdelen med sine julekonserter, men denne gangen gjør han en vri: I september avholdt han audition på Finnsnes, og den som ble plukket ut, ville få være på scenen under konserten i Finnsnes kirke 15. desember. Men i stedet for én ble det to solister: Sigrid Norheim fra Finnsnes og Mia Solset Malik fra Sørreisa. De hadde litt ulike stemmer, men var likevel så enormt begavede på hver sin måte, mener Jardar Johansen.

Både Norheim og Malik ser frem til konserten.