Slik var året julemarked i Gamle Gibostad

Årets julemarked i Gamle Gibostad var godt besøkt.
kultur

– Det er Gibostad grendeutvalg som står for arrangementet og vi har oppnevnt en hovedkomite som består av Elaine Konradsen, Steinar Henriksen, Håkon Hjemgård, Alexander Aspøl og undertegnede. Det er stort sett den samme komiteen som vi hadde i fjor. I tillegg har vi en rekke hjelpere rundt om på de forskjellige stedene. Det er femte gangen vi har arrangementet og besøkene har tatt seg litt opp fra år til år, men i år landa vi på omkring det samme som i fjor, omtrent 700 besøkende, forteller lederen for julemarkedet, Herman Uteng.

KOR: Koret Steinrøysa med Viggo Lorentzen som dirigent, underholdt.  Foto: Birger Caspersen

Røykelaks

Markedet holdt til i Materialhandelen, Smia, Telegrafen og Gammelbutikken i Gamle Gibostad. Det var omkring tretti utstillere med en rekke forskjellige produkter. Der fant man i år som i fjor, Ranveig Rong med sine meget velsmakende julekaker, Silje Hansen med et rikt utvalg av luer som hun hadde sydd selv og Arild Kristiansen med sin selvrøkte laks.