Eldst og yngst i koret synger julen inn med duett

Når Gisundkoret inviterer til konsert førstkommende søndag, synger korets eldste og yngste medlem julen inn med duett.

DUETT: «Levende lys» er årets julekonsert med Gisundkoret, først i Sandbakken kapell søndag den 8., deretter i Finnsnes kirke 11. desember. Elly Wagner Fossbakk og Evelyn Jakobsen, henholdsvis eldste og yngste medlem av Gisundkoret, skal synge duett.   Foto: Privat

kultur

Evelyn Jakobsen (80) har vært med i Gisundkoret siden det startet som Sandbakken og omegn bygdekor i 1984. I år skal hun synge duett sammen med korets yngste, Elly Wagner Fossbakk. Det blir spesielt – og det blir vakkert, forteller korets dirigent Eva Line Nergård. «Levende lys» er konserttittelen.

– Vi er både glad og stolt over å få lov til å fremføre den 36. adventskonserten i Sandbakken kapell i korets 35-årige historie. I de aller fleste årene har konserten blitt gjennomført 2. søndag i advent, og den tradisjonen holder vi på, sier hun.