«Adventsklang og julesang»:

Nytt og gammelt i salig blanding

Når Kjølenkoret og ungdommene i Salsing i Lavangen holder konsert blir det en fin blanding av moderne og kjente, gamle julesanger. Publikum responderte med trampeklapp.

MODERNE OG NYTT: Kjølenkoret og ungdomskoret Salsing fra Salangen leverte en konsert i Lavangen kirke med kjente musikere og gammelt og nytt på repertoaret. Her med Sunniva Børve som solist.  Foto: Ulf Antonsen

kultur

Konserten «Adventsklang og julesang» som har gått i Salangen-, Gratangen- og sist søndag i Lavangen kirke, består av sangere fra Kjølekoret, ungdomskoret Salsing og kjente musikere fra fjern og nær. Det ble en avslappende og nydelig julekonsert av de lokale artistene i Lavangen for de nær åtti som trosset uværet og møtte opp.

Nær avlysning

– Vi vurderte ei stund å avlyse pga været, men gjennomførte likevel, sier dirigent og primus motor Hans Erik Børve.