Disse kommer til Millionfisken 2020

To band har signert og komiteen bak Millionfisken kan avsløre at Vassendgutane og Topcoat kommer til neste års arrangement.

KOMMER: Vassendgutane blir til neste år å se på scenen i Sjøvegan og skal spille «fest-country».  Foto: Preben Olsen

TILBAKE: Topcoat returnerer til Sjøvegan i 2020.   Foto: John Henry Storhaug

Vassendgutane
  • Består av syv bandmedlemmer, Ernst Olav Brune (trekkspill), Rune Brautaseth (kassegitar og vokal), Sindre Aam (vokal og låtskriver), Alf Rune Melby & Lars Egil Vågseter (steelgitar), Arthur Johan Bjørdal (Vokalist,låtskriver og kassegitarist), Frank Willy Utgård (gitarist) og Kim Erik Lillestøl på trommer.
  • De er et norsk band fra bygda Åmdalen i Ørsta som spiller sin egen variant av country som de selv kaller «fest-country».
kultur

Det opplyser Hovedkomiteen i en pressemelding til Folkebladet.

– Mange legger jo opp sommerferiene sine slik at de får med seg festhelga i Salangen, sier Torkel C. Rørstrand i hovedkomiteen.

2020

Millionfisken har fått besøk av flere store artister de siste årene, senest i 2019 stod både DDE og flere 90-tallsband som Infinity og Paradisio på scenen i Sjøvegan.

– Millionfisken har en fyldig katalog med toppartister fra inn-og utland, og det blir ingen unntak i 2020 da vi utvider konsertlista noe. Hovedartisten på torsdag er klar, men signering gjenstår på hovedartistene fredag og lørdag. Vi lover deg en spennende liste, skriver de i pressemeldingen.

Artistene

Vassendgutane har turnert flere steder i nord de siste årene, og blir nå altså å se på scenen i sentrum av Sjøvegan.

Også Topcoat fra Harstad har signert og dermed returnerer til Millionfisken neste år.

– Vi har hørt på utallige oppfordringer og kan glede mange med at partybandet kommer tilbake på fredag og lørdag i 2020, opplyser hovedkomiteen i pressemeldingen.

Topcoat spiller coverlåter og går under kategorien «partyband».

Også en annen kjenning returnerer neste år.

– I tillegg fortsetter vi suksessen med after-fishstemning i storteltet med Alfred, opplyser de.

Millionfisken arrangeres på Sjøvegan 2.-5. juli 2020.