Finnsnes korforening:

Julekonsert – også med heder til Anne Grete Preus

Lørdag 30. november inviterer Finnsnes korforening til julekonsert med gjestekor og flere musikalske venner.

Korforening «Nordnorsk julesalme» og «Deilig er jorden» er selvsagte på en julekonsert, men også Anne Grete Preus hedres med en låt. – En konsert må inneholde noe nytt, mener fra venstre Laila Svendsen, Astrid Johannessen, Anita Kristiansen, Ingunn Solbø Jørgensen og Karina Tokle.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Med sine 65 år – korforeningen ble stiftet i 1954 – er de faktisk byens eldste kor. Bærer man i tillegg navnet Finnsnes korforening, forplikter det en del. Julekonserten er tradisjon både for koret og for et stort og lojalt publikum.

Denne lørdagen fyller korforeningen dessuten kirkescenen med en lang rekke musikalske venner: Rossfjord blandakor er årets gjestekor, det blir blant annet innslag med pianist Sanne Suh Berger og vokalistene Sigrid Nordheim og Bjørnstad Twins, Malin og Kåre Bjørnstad. Videre er musikerne Tore Lind på bass, Maria Jakobsen på piano, Thorstein Dulsrud på perkusjon og Line Magnussen på kornett.