Inviterer til å dele hjerter i en hektisk førjulstid

I desember settes Jul i hjertet opp i kulturhuset. Men allerede lørdag kan små og store komme sammen for å finne julestemningen på Amfi.

JULEHJERTER: Senterleder for Amfi Finnsnes Stig Bergheim, Veronica Stensrud og Karin T. Olsen gleder seg over å kunne samarbeide i forkant av årets oppsetning av Jul i hjertet. Førstkommende lørdag og lørdag 7. desember kan de som vil, få lage hjerter på Amfi – og være med i trekningen i Amfis egen konkurranse og om billetter til forestillingen.  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Kulturhuset og Amfi Finnsnes har gått sammen om en felles konkurranse og aktivitet knyttet til den store juleforestillingen. Både førstkommende lørdag og lørdag 7. desember blir det aktivitetsbord hvor du kan lage julehjerter. Hjertet må ikke være større enn at det kan henge på juletreets gren. Og hjertet må lages, ikke kjøpes ferdig.

– Vi inviterer ungene til å lage et hjerte. Deretter kan de skrive navn og telefonnummer på en lapp, og den 23. desember, på lillejulaften, er hovedtrekningen til Amfi Finnsnes sin egen konkurranse. Men allerede den 7. desember trekker vi ut en vinner som får billetter til juleforestillingen. Og lappen legges for øvrig tilbake i kassen slik at den fortsatt er med i hovedtrekningen, forklarer kulturhussjef Karin T. Olsen.