Kor i ny navnedrakt:

– Viktig å skape forestillinger og konserter som berører publikum

Torsdag inviterer Vokal Senja til sin første konsert i ny drakt.

KOR I NY DRAKT: Vaffelkoret skiftet i vår navn til Vokal Senja, og førstkommende torsdag inviterer de til julekonsert i auditoriet i Kunnskapsparken på Finnsnes. Som gjestesolister har Vokal Senja med seg Astrid Myrvang Hagen og Nicoline Heiberg-Evenstad. – Det er viktig å kunne gi områdets kulturarbeidere flere arenaer å opptre på, mener Vibeke Johnsen.   Foto: Øyvind Aronsen

kultur

Vokal Senja hadde tidligere øvingssted i Vangsvik, under navnet Vaffelkoret. Nå har de flyttet inn til Finnsnes, og adventskonserten «Strofer i mørketia» fremføres i Kunnskapsparken torsdag kveld. Repertoaret er naturlig nok relatert til årstiden og julen som nærmer seg, forteller Vibeke Johnsen.

– Som de fleste kor ønsker også vi å samarbeide med ulike solister, både for vår egen del og fordi slike samarbeid gir områdets kulturarbeidere flere arenaer å opptre på.