Hærens musikkorps byr på svingende jul

Fredag 22. november er det premiere på årets Swinging Christmas i Narvik kulturhus. Deretter legger Hærens musikkorps ut på en tre ukers turné – i år med Ida Maria Sivertsen som vokalist.

SWINGING CHRISTMAS: Hærens musikkorps legger ut på veien med sin hittil mest omfattende juleturné – fredag er premieren i Narvik kulturhus.   Foto: Tom Helstad

kultur

En av Norges største pop- og rock-dronninger, Ida Maria Sivertsen, er årets gjestevokalist. Ifølge pressemeldingen er hun klar for å gi publikum både soul og spirituals med «Go Tell It to the Mountain» og pop og rock i juleformat med for eksempel «Run Rudolf Run» og DumDum Boys ettertenksomme «Stjernesludd».

Julestemning

Som repertoaret røper møter publikum i år en litt mer rocka variant av den årvisse julekonserten, på samme tid som den varme, gode julestemningen er ivaretatt med kjente og kjære julesanger som «Nordnorsk julesalme» og «Deilig er jorden».