Lars Bremnes:

– Mye av musikken vi spiller, hører hjemme her

– Å skrive sanger er som å få barn. Du sender dem ut i verden og håper det skal gå godt. Men du har ikke helt kontroll på hvem av dem som kommer til å ringe hjem eller hvem som bare blir borte!

URFREMFØRING: Georg Buljo og Lars Bremnes på scenen på ungdomshuset under lydprøven. Et par timer senere er det urfremføring av låtene.  Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Til tross for at Lars Bremnes har hatt en lang turné tidligere i år: På Lysnes fikk publikum ikke bare oppleve mange av de låtene som ennå ikke er gitt ut på album, men også to urfremføringer. Bremnes synes det er hyggelig å spille det som han vet folk forventer. Samtidig må det være noe annet rundt disse sangene.

– Det er bestandig en avveining hvor mye nytt du skal ta med, hvor mye du faktisk rekker å øve inn. Det må være en blanding: Du får noe du venter på, men også noe du blir overrasket over, forteller han.