Turnerer Midt-Troms med nye låter

Anne Nymo Trulsen og Torje Åsali Jenssen turnerer Midt-Troms med nye låter – første stoppested er Bardu fredag.

KONSERT: Anne Nymo Trulsen har som soloartist gitt ut albumene Skråblikk (2013) og Valg (2018). Nå kommer hun og gitarist Torje Åsali Jenssen til Midt-Troms med både anekdoter og nyskrevne låter.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Anne Nymo Trulsen ga som soloartist ut albumene Skråblikk i 2013 og Valg i 2018, og det er fra disse utgivelsene brorparten av konsertens låter er hentet. I tillegg blir det også Midt-Troms-premiere på Trulsens nyskrevne låter – de ferskeste bare noen uker gamle. Fredag står de på scenen på Skafferiet i Bardu, lørdag besøkes Nordavindshagen i Brøstadbotn, og lørdag den 23. november kommer duoen til Finnsnes og til Fruene på torget.

Anekdoter

Trulsen bor i Tromsø, men er opprinnelig fra Målselv. Gitarist Torje Åsali Jenssen kommer fra Vangsvik. På konserten spiller Trulsen piano, gitar og synger, Jenssen spiller gitarer og korer. Selv velger hun å kalle det konsert med fortellerstund: