Åpen dag på Sážžá

Sážžá Senja Naturhus & museum kunne by på åpen kafe, omvisning, fuglekassesnekring, besøk på bryggeriet og underholdning.

Puslespill: Odin (6) og Laila Leiknes-Nordheim (3) og Sofia Henriksen(4) koser seg med puslespill og tegning, hjulpet av Renate Leiknes. 

kultur

For de som ønsket å svinge hammeren under åpen dag-arrangementet, var det anledning til å lage fuglekasser i den gamle gymnastikksalen. Der var det mange ivrige snekkere, som med familieveiledning bygget sin egen fuglekasse. En av de var Sofia Jakobsen.

– Det var artig å snekre. Det har jeg aldri gjort før. Jeg skal henge den opp i hagen og det er bare jeg som skal mate fuglene, kunne hun betro Folkebladet. Med god assistanse av sin mor, Renate Leiknes, hadde tre år gamle Laila laga sin egen fuglekasse. Og nå skulle den males.