Musikalsk reise gjennom et “karamell-liv”

Inviterer til “CelloKaramell”-konsert på Nordavindshagen i Dyrøy, onsdag 30. oktober.

SKJØR OG VAKKER: CelloKaramell lover skjør og vakker musikk. Fra venstre: Ingeborg Torvanger, Hans Urban Andersson, Runa Bergsmo og Nikolay Girunyan.  Foto: Øivind Arvola

kultur

I konserten CelloKaramell vil fire celloer ta deg med på en reise gjennom et karamell-liv, med Svein Hundsnes sin cellokvartett som den røde tråden, uttaler cellistene i gruppa.

– Det blir skjørt og vakkert

“CelloKaramell” er en produksjon med landsdelsmusikerne fra Troms Fylkeskommune - Kultur i Troms, i samarbeid med Musikk i Nordland og Scene Finnmark.

– Det blir sang, det blir sax, det blir Metallica, det blir skjørt og vakkert, og kanskje også litt klissete. Vær forberedt på overraskelser, men forvent også det opplagte når celloen har hovedrollen; skjønnhet, forteller gruppa.

Tok initiativ

Runa Bergsmo tok initiativ til denne produksjonen, da hun i fjor feiret 25 år som landsdelsmusiker i Troms. På scenen har hun med seg Hans-Urban Andersson, landsdelsmusiker fra MiN-ensemblet, Nikolay Girunyan, landsdelsmusiker fra EnsembleNoor i Finnmark, og Ingeborg Skomedal Torvanger, frilansmusiker.

– Vi har mange avstikkere underveis, fra det helt stille til smerte og sorg. Gjennom sinne og glede og kanskje ender vi der det hele begynte, med åpen, universell musikk.

Konserten starter klokken 19:00 på Nordavindshagen i Dyrøy kommune.