Stor stas for Linnea Rosalita (10) å få møte Åge

Det ble både smil, latter og gaver da Linnea Rosalita Jørgensen (10) møtte Åge Aleksandersen & Sambandet etter at de på konsert i Oslo, dedikerte sangen hun er oppkalt etter.

MØTE: Linnea Rosalita Krey Jørgensen (10) fra Silsand er oppkalt etter Åge-sangen med samme navn. Etter konserten lørdag kveld fikk hun møte Åge & Sambandet.   Foto: Johan Arnt Nesgård/Trønderavisa

kultur

Etter møtet på Finnsnes i fest mellom Silsand-jenta og Åge Aleksandersen i 2015, avtalte familien å holde kontakt med musikeren og Sambandet. Lørdag møttes de igjen bak scenen etter at artisten dedikerte sangen «Rosalita» til henne, som hun er oppkalt etter.

– Hun synes det var stor stas å være på konserten og møte han etterpå. Åge spurte oss på forhånd om han kunne synge sangen til henne og det var selvfølgelig greit. Det er stor stas at unger på hennes alder får sånne møter, sier far Geir-Magne Krey Jenssen til Folkebladet.